Coop Nordland

Årets beste i Coop Prix

 

Tirsdag kveld ble det dobbelt jubel for Coop Nordland da Coop Prix-kjeden kåret årets butikker 2014. Coop Prix Bodøsjøen ble Årets butikk i kategorien under 30 millioner kroner i omsetning, mens Coop Prix Saltstraumen ble Årets komet.

Image

Bilde: Driftssjef Geir Inge Enge og butikksjef Monica Helnes fra Coop Prix Bodøsjøen jublet over flotte utmerkelser til Coop Nordland på Coop Prix’ butikksjefmøte. Foto: Kilian Munch


Butikkene mottok utmerkelsene til stormende jubel fra salen da alle kjedens butikksjefer var samlet på Gardemoen tirsdag kveld. 
- Det er helt ubeskrivelig å få en sånn utmerkelse! Vi har bevisst satset på de ansatte og god kundeservice, og det er så flott å se at dette gir resultater. Hver eneste medarbeider har virkelig lyst til å jobbe og gjøre en god innsats hver dag, sier Monica Helnes, butikksjef i Coop Prix Bodøsjøen
 
Kjedesjef Øyvind Krohn sier at nivået på butikkene er høyt. 
- Årets butikk 2014 tildeles den butikken med best nøkkeltall for det siste året. Her teller både omsetning, bruttofortjeneste, kostnader og kundetilfredshet. Nivået var svært høyt i år, og det er en stor ære både å bli nominert og selvsagt å vinne, sier Krohn.
 
Coop Prix Saltstraumen ble Årets komet, en utmerkelse som gis til butikker som virkelig er på vei opp og fram. Kriteriene er at det skal være sammenlignbar butikk med høy vekst og god drift, som også ligger over kjedesnittet på Klar for kunde og Kundeundersøkelsen.
 
-Det er nesten ikke til å tro, en helt fantastisk pris å vinne. Vi er et veldig godt team som jobber bra sammen og hvor alle gleder seg til å gå på jobb. Vi hadde en kjempeøkning i fjor, og det bare fortsetter, forteller butikksjef Terje Hansen.
 
Coop Prix-kjeden har i dag 214 butikker over hele Norge, men vil i løpet av de kommende månedene bli betydelig større. Kjeden vil få tilvekst med mellom 90 og 100 butikker som omprofileres fra Rimi, og i tillegg ytterligere tilførsel av butikker som omprofileres fra Coop Marked.
 
- Vi er en kjede i god vekst og har mange butikker med svært gode resultater. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne dele ut heder til Årets butikk og Årets komet. Utviklingen og resultatene butikken kan vise til er meget gode, og Monica og Terje og resten av stjernelagene deres skal ha all ære for den jobben de har lagt ned for å skape så flotte butikker for våre kunder og medlemmer, sier kjedesjef Øyvind Krohn i Coop Norge Handel.