Coop Nordland

Medlem / Medeier

Kjøpebonusen opptjenes i løpet av året. I slutten av januar settes det opptjente beløpet inn på din medlemskonto. Pengene kan du bruke til hva du vil og hvor du vil. Lar du pengene bli stående på medlemskontoen, får du automatisk renter på dem. Ønsker du å ta ut pengene kan det gjøres på min side på www.coop.no ved hjelp av BankID.

I Coop Nordland garanterer vi 1 % kjøpebonus for 2020, samme sats som for 2019.

Selv om medlemsmassen er i stadig vekst, ønsker vi fortsatt flere medlemmer. Kjøpeutbytte og gode medlemstilbud er viktige argumenter for å rekruttere og beholde medlemmer. Coop Mastercard er et godt tilbud til våre medlemmer. Kortet gir deg 1 % ekstra kjøpebonus på alt du handler i Coops butikker. Les mer om Coop Mastercard her.

Flere ganger i året sendes det ut medlemstilbud og medlemsinformasjon som blant annet inneholder informasjon om egen handel og opptjent kjøpebonus. I tillegg finnes det mye medlemsrelatert informasjon på www.coop.no. Her kan medlemmer logge seg inn for å kontrollere saldo på konto, medlemskjøp og status på opptjent kjøpebonus, i tillegg til en rekke andre muligheter. Medlemmer som ønsker det kan også motta informasjon via e-post eller sms.